Tekniske spørsmål

Opplever du problemer, anbefaler vi at du alltid prøver å laste inn siden på nytt ved å trykke Ctrl + R. Har det for eksempel blitt gjort endringer på siden siden du var logget inn sist, kan du kanskje oppleve noen tekniske problemer på grunn av det.

Du kan alltid kontakte vår kundeservice skriftlig hvis du opplever problemer eller feil på siden. Send alltid gjerne en detaljert beskrivelse av problemet og tilføy et skjermbilde hvis det er mulig.

Jeg mottar ikke e-post fra ShopBetter.no. Hvordan kan jeg ordne dette? Mine opplysninger blir ikke lagret/lastet opp Ingen av alternativene gir meg svar på spørsmålet mitt Må min PC akseptere cookies? Hvordan bruker jeg mine Favoritter