Mine opplysninger blir ikke lagret/lastet opp

Opplever du problemer med å laste opp bilder, kan det skyldes at du vil laste opp en filtype som ikke er tillatt (f.eks. PDF eller DOC). Det kan også skyldes at filen din er for stor.

Lagres ikke dine oppdaterte opplysninger, så prøv å utfylle ett felt av gangen og klikk på 'Lagre alle mine opplysninger' nederst på siden.

Skulle du fortsatt oppleve problemer, vennligst send skjermbilder samt en beskrivelse av problemet til vår kundeservice.