Må min PC akseptere cookies?

ShopBetter.no bruker en nettleserfunksjon kjent som cookie, som ofte lagres på din PC.

Cookies bidrar til å spore dine preferanser etterhvert som du beveger deg gjennom vår nettside. Vi kan også bruke cookies for å assistere administreringen av din bruk av funksjoner og programmer på våre nettside.

Vi bruker også en teknologi kjent som "clear gifs" som lagres i e-poster som hjelper oss med å bekrefte ditt mottak av, og svar til, våre e-poster og for å gi deg en mer personlig opplevelse. Dersom du registrerer deg for nettfunksjonene til vår nettside, kan cookies tillate oss å knytte din navigasjonsinformasjon til din registreringsinformasjon.

Du kan nekte cookies ved å skru dem av i din nettleser. Dersom du deaktiverer cookies kan vi dessverre ikke spore din bestilling, og vi vil heller ikke være i stand til å gjenkjenne deg som en registrert dsw.com bruker og gi deg tilgang til din kontoinformasjon.