Hvordan bruker jeg mine Favoritter

Dersom du er et ShopBetter.no Bronse/Sølv/Gull -medlem kan du lagre dine favoritter. Det er en fantastisk måte å holde styr på hva du liker, lagre det til en senere anledning, motta oppdateringer, og dele med venner og familie. Det funker slik:

Bruk dine favoritter:
- Logg inn med din ShopBetter.no medlemskonto. Ikke medlem? Opprett en brukerkonto.
- Dine Favoritter venter allerede på deg—bare legg til ting du ønsker å lagre ved å bruke hjerteikonet på produktbildet.
- Vil du se dine Favoritter? Gå til din brukerkonto og trykk på hjerteikonet.
- Å kjøpe noe fra dine Favoritter er enkelt- bare klikk "Legg til i Handlekurv" og sjekk ut som vanlig.

Del dine Favoritter:
- Det er enkelt å dele dine Favoritter på Facebook, Twitter, Pinterest, e-post og tekst
- Når du er på din Favoritter side, sjekk produktene du ønsker å dele, velg "Del" på toppen, deretter kopier linken eller send en e-post med dine Favoritter.