Spore Bestillinger

Når din bestilling er klar for å bli sendt, vil du motta en e-post med bekreftelse på sending..

Våre fleste bestillinger blir sendt innen 1-2 arbeidsdager etter bestillingen er blitt registrert.

Denne e-posten vil inneholde sendingsdetaljer, ditt sporingsnummer, og en link til den valgte transporttjenesten.

For å spore bestillingen, trykk på sporingsnummeret som befinner seg direkte i e-posten.

For å spore en bestilling på ShopBetter.no, besøk Profil området. Du må logge inn for å få tilgang på din brukerinformasjon.

Tittel til produktene i din bestilling blir overført fra ShopBetter.no til deg når ditt kredittkort belastes og våre produkter blir sendt. Risiko vedrørende produkt(er) i din bestilling overføres fra ShopBetter.no til deg når bestillingen er blitt levert til deg.
* Denne overføringen av ansvar påvirker ikke vår refusjonsvilkår, tilgjengelig her.

Flere Sendinger