Adressebok

Ordinær Leveringsadresse
Til høyre for din liste over lagrede adresser, bruk Ordinær Adresse boksen for å bestemme hvilken adresse du ønsker skal være din ordinære for levering. Informasjonen til din ordinære leveringsadresse vil vises automatisk i sendingsskjermene når du gjennomfører et kjøp. (Du vil fremdeles være i stand til å manuelt velge andre tilgjengelige adresser under utsjekkingsprosedyren)

Registrere eller Endre Leveringsadresse
Du kan opprette, slette, og lagre flere venner og families leveringsadresser i din personlie Adressebok. For å opprette eller legge til nye adresser, bare trykk på Opprett En Ny Adresse knappen. For å slette eller redigere en adresse, bare trykk på Rediger/Slett knappene som befinner seg under hver enkelt adresse.